Per Eigil Aalborg

2. bass, cabaritt, campingvognansvarlig

Livets store gleder er som kjent piker, vin og sang (skjønt ikke nødvendigvis i den rekkefølgen). Per Eigil søkte TSS nærmest ved en tilfeldighet, mest på utkikk etter siste ovennevnte glede, men ble positivt overrasket over mengden av de to førstnevnte. Det tok ham imidlertid kort tid å innse at de gutta som plinga mest og ble lengst på Sanger'n også var med i Pirum. Dog endte hans første opptak (i det Herrens år 2012, da Are var ung) med skuffelse, og året etter var han såpass usikker på hans egen fremtid i TSS og Trondheim som sådan at han ikke søkte. I ettertid ser han dette som en velsignelse ifølge ham selv, siden det ga ham muligheten til å bli med i Pirum-17, som er av naturlige årsaker bedre enn alle tidligere Pirum.

Av andre nevneverdige ting, har Per Eigil blått belte i Judo. Delt tredjeplass i Irish Open International kickboxingturnering, 90kg+, nybegynnerklasse, 2010. Han er også overraskende god i limbo, skjønt han alltid blir slått av en eller annen liten dame til slutt.

Av hedersbenevninger, trekker Per Eigil fram en andreplass i NM i filosofi (ja det er en faktisk greie) 2008.

Hans største ønske til verden var at det fantes bedre informasjon om plassering og åpningstider til flyselskapenes serviceskranker på Guarulhos internasjonale lufthavn.

Adresse: Lille Hellas, Bugges veg 31

Nøyaktig opphavssted: Fylke, kommune, dalføre, gate, sykehus: Oslo, Oslo, Oslo universitetssykehus, Ullevål

Nåværende utdanning: Sivilingeniør kybernetikk og robotikk. Fordi det virka kulere enn fysmat.Tilbake