Johan Nicolaisen Brun

2. bass, sangritt, vevmester, trans.ass., bankedirektør, dregitt

Etter å ha drevet med musikk store deler av livet var det klart at kor var det morsomste han kunne finne på i Trondheim og da han ikke fikk nok av TSS, var det ingen tvil om at han ville inn i Pirum. I tillegg er han stor tilhenger av å stå på ølkasser.

Som om den velskapte skjelettstrukturen i ansiktet ikke var nok, er Brun en dreven gitarspiller etter 10 års erfaring med plekteret, tidligere vokalist i det sagnomsuste bandet Joy of Anger og vært hobbydanser hele livet. I 10. klasse endte han opp på 3. plass i Swingkonkurransen på juleballet. Heldigvis for Pirum valgte Brun Pirum over en vanvittig musikkarriere som platekusk, da han solgte rettighetene til sangen «Where The Ladies At?», som bandet hans skrev på ungdomsskolen, til David Guetta som senere omdøpte låta til «Where Them Girls At».

Hvis noen har sett overkroppen til denne halvguden, kommer det ingen som en overraskelse at Brun svømte nokså aktivt i 5 år. Han vant dog aldri noe. På fest skryter han av at han hoppet fra en 18 meter høy klippe ut i havet en gang. Heldigvis er han kjekk. Dessverre fungerte ikke trynefaktoren på norsklæreren hans, som ga ham en 2-er i nynorsk.

Pirulogen er som en blanding av en skruppelløs Se og Hør-journalist og blodhund, og alltid på jakt etter de saftige historier. Brun har alltid en god en på lager: «Jeg fikk en fuglekasse i hodet en gang». Dessuten har han mestret høyst respekterte ferdigheter som å sykle på enhjulssykkel, sjonglering og evnen til å knipse uten tommelen.

Vil du slå av en prat om rødvin og ta på hans deilige kjever, er det bare å stikke til Øvre Møllenberg gate 70.Tilbake