Even Glad Sørhaug

1. tenor, dendritt, gourmitt, gitarkassebærer, torpeditt

Solstrålen og gladgutten Even studerer som andre livsoptimister Sivilingeniørstudent i Energi- og miljø. I tillegg til å være ekstremt glad i både piker, vin og sang, har han alltid vært en type som er glad i å underholde andre, og siden han begynte på ungdomsskolen har musikk okkupert en stor del av fritiden hans (så vel som den tiden han helst skulle brukt på skolearbeid). Da tiden var kommet til å starte på videregående, ble derfor musikklinja et naturlig valg. Her ble han forelsket i kor, og var fast bestemt på å fortsette med det i studietiden.

Som EMIL-er var det naturlig å starte i linjeforeningskoret Høystemt, og han merket at studentkor var enda gøyere enn han hadde forestilt seg. Han bestemte seg derfor for å synge enda mer, og søkte seg inn i TSS. Selv dét var ikke nok for denne mannen, som siden søkte seg videre i Pirum slik at han skulle få dekket behovet for sang, men også piker og vin.

Prestasjoner:
* Sykkel: Ila - Gløshaugen 5 minutter; Fevik - Grimstad 16 minutter
* Forsvaret: Kåret til årets soldat i hans tropp.

Makeløse historier:
* For å imponere ei dame prøvde han en gang å tøffe seg ved å spise en hel habaneropepper. Hun ble ikke imponert.
* Even begynte hans karriere innen showbiz som del av en trylletrio bestående av ham selv, hans tvillingbror, og en felles bekjent. De ble med på en dokumentarserie på NRK, og et middels underholdende innslag på Norge Rundt.Tilbake