Jarand Hole

1. tenor, notebas

Sivilingeniør i Energi og Miljø. Jeg liker å redde verden, fordi den er flott. Trondhjem er best, ingen protest.

Med mål om redde verden fordi den er flott, har Jarand begynt på studiet Energi og Miljø. Dessuten er Trondhjem best, ingen protest. Likevel dro han til Aotearoa (New Zealand), og forstod da han måtte søke Pirum da det var det feteste man kunne gjøre – ikke bare som student i Trondhjem, men noe sted, noen gang!

Når Jarand skal imponere musikere, drar han fram Wonderwall og Blackbird på gitar, og What are Words på piano. Dessuten var han Lead singer i tidenes band, the Conductors - som var millimetere i fra å ta over hele verden.

Ah! Men det er ikke bare musikkens verden som vil ham vel! Også idretten er god mot Jarand: Guttungen har spilt NM-finale i fotball på Brann Stadion i Bergen, Humlens by, og var vinner av Vegglifjellrennet 2013 i Menn 19-20 (eneste som fullførte). Også Birken x2, da.

I dagboken til Jarand står det oppført to favoritthistorier:

Den gangen da han var på Pirumopptak i våtdrakt; Den gangen da han kastet seg ut på gulvet inne i en butikk og svømte alt han hadde foran Aleksander Dale Oen fordi han ville lette litt på stemninga på jobb. Neste gang han kom til samme butikk, introduserte han familien sin for Jarand.

Avsluttende ord: «Jeg skulle ønske flere i Norge så på cricket og rugby. Og ett tørk er faktisk nok!»Tilbake