Petter Cornelius Overaae Eiken

2. tenor, Pirumsjef, fanebærer, triangeleier

Født i den feteste kremfløten i Norge, Akershus, Bærum, Lommedalen, Trulsebakken 1, Bærum sykehus, studerer pirumsjefen ved NTH: «Min farfars far, farfar og far var bygningsingeniører fra NTH. Jeg hadde ikke noe valg.» Etter omtrent 15 år i Sølvguttene og to år som revyskuespiller på videregående, var det klart for bærumsgutten at han måtte inn i Pirum da han kom opp til Trondheim: «Pirum er for meg selve definisjonen på det Trondhjemske studenterliv. Dét og muligheten til å underholde og showe».

Petter er av den heldige typen og kom tidlig inn i puberteten. Det gjorde ham kretsmester i alle friidrettsdisipliner som ikke var relatert til kasting. Det skyldtes i hvert fall ikke spesielt hard trening. Av andre hedersbenevninger har guttungen bartenderkurs i regi av Sjøforsvaret, og er uoffisielt yngstemann til å nå toppen av Galdhøpiggen helt selv.

Men vent! Petter imponerer på flere områder: Den første gangen han var på fest, sovnet han på vei inn et vindu etter å ha styret en flaske (Pirulogen er skeptisk til hvorvidt den flasken faktisk var full) vodka.

I sjette klasse ble Petter benka fra klassefotballaget fordi han ikke hadde et snev av ballfølelse. Heldigvis har han i dag funnet seg ei kjæreste som ettersigende skal ha plenty av ballfølelse, eller i det minste erfaring.Tilbake